Go Top

Serviciile WebStil

Design Romania

CUNOASTE ECHIPA

Ca o agentie moderna "lead generation", va putem ajuta sa descoperiti noi oportunitati de afaceri prin intermediul web design expert, optimizarea motorului de cautare si de marketing de continut. Ne mandrim cu faptul ca suntem diferiti fata de alte firme prin faptul ca ne pasa de munca noastra si de clientii nostri. Cel mai important lucru pentru noi este faptul ca clientii nostri vor fi favorizati cu aceasta abordare - obtinerea de beneficii in domeniul web, eCommerce. Nu este o coincidenta ca vom ajunge cea mai mare firma de web design , prin rabdare si perseverenta - suntem foarte mandri cu cea ce realizam pentru fiecare client in parte fie el dificil.

webstil

Name

Title

A brief description.

 • Buiac Eugen HTML&CSS (Programator Web) Informatii generale:
  Buiac Eugen ocupa functia Web Designer dar si de fondator la WebStil Design Romania din anul 2014, vechimea pe plan profesional in industria online este inca din anul 2008 progresand pe scara profesiilor pas cu pas, in cele din urma ajungand HTML&CSS (Programator Web).
  Cariera:
  Aptitudinile dobandite sunt focusate asupra oricarui tip de dezvoltare pentru orice tip de site static, dinamic cat si crearea de magazine online prin platforme de tip CMS, aceste aptitudini ii ofera posibilitatea de a dezvolta proiecte complexe cu usurinta, detinand cunostinte importante care acopera limbajul HTML / XHTML, CSS, si bazele limbajului JavaScript.
  Activitate in prezent:
  Actual, Buiac Eugen evolueaza ca Web Designer la WebStil Design Romania, HTML si CSS (Programator Web) cat si in Search Engine Optimisation (SEO).
  Adresa Mail: buiaceugen@gmail.com
  Numar telefon: 0769690635

Valid XHTML 1.0 Transitional